Motor

Het belangrijkste onderdeel van een auto is misschien wel de motor. Zonder motor zal de auto niet van zijn plek komen en heb je er dus niks aan. Een motor genereert energie waarmee de auto vooruit wordt bewogen. De meeste motoren werken op benzine of diesel maar er zijn ook al verschillende modellen op de markt die gebruik maken van elektrische energie en dus gedreven worden door een elektromotor. Een diesel-, benzinemotor produceert energie door het verbranden van de brandstof. Deze energie wordt overgedragen op de assen welke de energie vervolgens op de wielen overbrengen waardoor de auto begint te rijden. Wij van Bogijn hebben een breed assortiment aan motoren van de grootste merken zoals hieronder, hieronder en hieronder. Ga naar Bogijn.nl, bekijk ons assortiment en vindt de juiste motor voor uw auto.

 

Om de juiste motor onderdelen voor uw auto te vinden dient u eerst uw auto te identificeren met behulp van uw kenteken of via merk / model / voertuigkeuze in de linker zijbalk.

Motor onderdelen

Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT