Uitlaatsysteem

Het uitlaatsysteem is een belangrijk onderdeel van een motorvoertuig. Bij verbranding van de brandstof in de motor ontstaan uitlaatgassen, die worden afgevoerd via de uitlaat. Het uitlaatsysteem zorgt ervoor dat de onwelriekende gassen worden afgevoerd naar een gunstige positie. Een andere belangrijke taak van het uitlaatsysteem is het geluid demping. In de verbrandingskamers van de motor gebeuren kleine explosies voor verbranding van de brandstof, die relatief overluid zijn. Door de uitlaat wordt het geluid aanzienlijk verminderd. Katalysatoren zorgen al vele jaren ervoor dat een groot deel van de verontreinigingen worden gefilterd uit de uitlaatgassen. Wij van Bogijn hebben uitlaatsystemens van de grootste merken zoals hieronder, hieronder en hieronder. Ga naar Bogijn.nl, bekijk ons assortiment en vindt het juiste uitlaatsysteem voor uw auto.

Om de juiste uitlaatsysteem onderdelen voor uw auto te vinden dient u eerst uw auto te identificeren met behulp van uw kenteken of via merk / model / voertuigkeuze in de linker zijbalk.

Uitlaatsysteem onderdelen

Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT