Dakar 2019 Bogijn Automotive, Mark Tielemans

18/01/2019

Met veel vreugde kunnen we melden dat Sjors van Heertum het gehaald heeft, de zwaarste rally ter wereld de Dakar rally!
Met een goede 10e en laatste etappe achter de rug gefinisht als 48e met een hele mooie 52e plaats overall.

Sjors proficiat!


17/01/2019

Helaas, dit is het einde voor onze debutant Markt Tielemans. Op de voorlaatste dag nèt een 20 km voor het einde is Mark ten val geraakt en heeft hierbij zijn heup en meerdere ribben gebroken. Wonder boven wonder is hij doorgereden en is hij alsnog gewoon gefinisht, aldaar ze hem direct doorgestuurd hebben naar het ziekenhuis.

Sjors van Heertum vertelde aan www.rallymaniacs.com wat er gebeurd was: “Hij is er voorover afgegaan op zo’n twintig kilometer van het einde. Hij heeft vier ribben gebroken en een klaplong. Hij moet zeker niet meer gaan rijden, goed dat ze ‘m weg hebben gebracht naar het ziekenhuis. Het had veel erger gekund, maar het is klote dat hij niet mee kan naar de finish in Lima zodat we daar een pilsje kunnen pakken en kunnen vieren dat we de finish gehaald hebben.

Erg jammer maar we wensen Mark uiteraard heel erg veel beterschap.
Mark Tielemans zelf hierover net na de finish: http://www.rtlgp.nl/item/189392/tielemans_moet_opgeven_na_harde_val

 

Sjors rijdt vooralsnog lekker door en gaat vandaag de laatste dag in. Gister een goede etappe gereden en naar plaats 50 gereden, overall staat Sjors nu 54e.
15/01/2019

Gister is onze held weer netjes binnengekomen! Niet snelste Nederlander van de dag (3e Nederlander in etappe 7) maar wel nog steeds snelste Nederlander overall!
Met een huidige stand van 34e zijn we benieuwd naar wat het Mark vandaag gaat brengen. Met de 2e Nederlander, Paul Spiering, op plaats 35 hijgend in zijn nek zal het een erg spannende etappe gaan worden.
Onze Sjors van Heertum heeft ook een lekkere etappe gehad, net wat meer moeite na WayPoint 3 maar uiteindelijk nog erg netjes gefinisht als 4e Nederlander en 58e overall.
Wederom erg veel succes gewenst vandaag!

Hier nog wat mooie en vooral spectaculaire plaatjes in de Peruaanse zandbak:14/01/2019

Gister heeft Markt Tielemans erg goed gereden, hij is momenteel eerste Nederlander én zelfs eerste in het klassement kistrijder, een onwijs goede prestatie voor deze debutant!
Een mooi stuk hierover bij omroep Brabant:
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2916566/Motorrijder-Mark-Tielemans-als-debutant-bovenaan-kistklassement-Dat-is-wel-boven-verwachting

Met een huidige stand van 32e (na etappe 6) gaat Mark straks weer van start, we zijn benieuwd!


12/01/2019

Inmiddels heeft Mark de rustdag bereikt en dus de eerste 5 etappes uitgereden, een erg goede prestatie!
Daarom een dagje korting ter ere van deze prestatie bij Bogijn!


08/01/2019

Het Dakar spektakel is dit jaar weer losgebarsten. Dit jaar in het teken van 100% Peru wat inhoud bijna 100% duinen! Dit jaar starten er auto’s, vrachtwagens, quads en 149 motoren; onder deze motoren 2 goed bekende van Bogijn Automotive namelijk Mark Tielemans en Sjors van Heertum!

Heb jij onze Molco en Bogijn motoren al gezien? Zie Mark bij de officiële start:
https://youtu.be/6Xi4kfiSElA?t=4993

En gisteravond gespot op TV? Diverse malen in beeld tijdens RTL GP, check het hier in de eerste 20minuten op RTL Gemist:
https://www.rtl.nl/video/602c2fa3-a21f-3013-bf52-69c305ed4235/?fbclid=IwAR1LULBrM7z5s0NFRg9kircYRL18ZStFpCMYqQYyzV_ZVcv3hlCC72fLgAY


Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT