ATE

ATE Rem-onderdelen

ATE is net zoals sommige andere auto-onderdeel producenten aangesloten bij Continental Group. Het merk staat bekend als de ontdekker van het hydraulisch remsysteem in Europa en als ontwikkelpartner voor remsystemen en hulpsystemen voor bestuurders. Ze leveren onderdelen aan distributeurs in de auto industrie maar ook aan klanten individueel. 

Wanneer professionals denken aan remmen, duikt de naam ATE meestal op. Dat komt omdat zij veel aandacht en ervaring hebben besteed aan de ontwikkeling van de producten. Workshops, klanten en voertuigfabrikanten weten precies waarom ze volledig op ATE kunnen vertrouwen. Tijdens de productie gebruiken ze meer dan 150 verschillende materiaalsamenstellingen voor de remblokken en elke compound komt overeen met de kwaliteiten van de betreffende serie. Daarentegen geven ze aan dat ze in tegenstelling tot hun concurrenten geen genoegen nemen met vier tot vijf verbindingen voor hun producten, bij ATE zoekt men naar zo veel mogelijk. Iedereen die de originele kwaliteit niet wil kwijtraken bij het vervangen van slijtdelen, kiest voor deze producten. 

Assortiment ATE 

Zoals gezegd staan ze bekend om hun remmen. Niet verrassend is dan dat dit ook terug is te zien in hun aanbod. Alle producten die nodig zijn voor het remmen, worden aangeboden. Remschijven, remschoensets, remvloeistoffen, hydraulische onderdelen, wielsnelheidssensoren, koppelingsdelen en meerdere accessoires. Alle producten worden zoals aangegeven geproduceerd volgens nog strengere kwaliteitseisen dan de reguliere standaard EU wetten. Het is dan ook logisch dat er enkel positieve recensies zijn over de producten.

ATE bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn hebben wij gelukkig erg veel van dit merk te bieden. Wij hebben bijvoorbeeld remschoensets, remschijven, hulpcilinders, handrembakebels en allerlei remvloeistoffen en pasta’s. Naast de algemene remproducten hebben we ook erg veel accessoires voor schoonmaak etc. in ons aanbod. 

Producten van ATE zijn bijna voor elk model auto beschikbaar. Check of dit ook voor uw auto geldt met de kentekencheck. Vul simpelweg het kenteken van uw auto in en u ziet gelijk of er onderdelen passend bij uw auto aanwezig zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van ATE. Zie hieronder het complete ATE assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Chemische produkten

Gereedschap, universeel

Koppeling

Remmen

Remmen, universeel

Signaal, universeel

Signalisatie

Speciaal gereedschap, universeel

Standaard onderdelen

Werkplaatsapparatuur

Werkplaatsuitrusting

Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT