LÖBRO

LÖBRO

Aandrijfassen

De aandrijfas zorgt voor de dynamische verbinding tussen motor en aandrijfwielen, brengt daarbij het vermogen over en laat tegelijkertijd    bepaalde stuurhoeken alsook de op en neergaande bewegingen van de ophanging toe. Elke aandrijfas heeft twee homokinetische koppelingen – een vaste koppeling aan de wielkant en een axiaal schuifbare koppeling aan de versnellingsbakzijde, beide verbonden door een as.

Bij GKN kent men de impact van deze belangrijke componenten op de dynamische prestaties, het lawaai, de trillingen, de hardheid (LTH), de duurzaamheid, de efficiëntie en de gewichtsbesparing van een voertuig alsook hun sleutelrol in het verbeteren van het over te brengen vermogen, het besturen en het comfort.Onze geavanceerde aandrijfassen zijn het resultaat van continu zoeken naar en ontwikkelen van nieuwe methodes om de prestaties van de aandrijfas te optimaliseren en te verbeteren, en dit ondersteund door onze jarenlange ervaring al van sinds het ontstaan van aandrijfas-toepassingen.

Assortiment LÖBRO

Aandrijfas / Cardanas

Aandrijfas/-toebehoren

Ashoes

Ashoes/-set

Bevestigingsonderdelendelen / Toebehoren

Genormeerde artikelen / Materiaal

Homokineet

Klemmen

Montagewerktuig voor vouwbalg

Speciaal gereedschap rijmechanisme

Sterstuk

Werkplaatsuitrusting

Werktuigen en bewerkingsapparaat

Wielaandrijving

Naar de website van LÖBRO

Terug naar overzicht

Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT