VALEO

Valeo Auto Onderdelen 

Valeo is een Franse leverancier van automotive producten met hun hoofdkantoor in Parijs. Het bedrijf levert een groot aanbod aan producten aan autofabrikanten en aftermarkets. Er zijn meer dan 100.000 mensen werkzaam in 33 verschillende landen over de hele wereld.

Valeo Service, de dienst van Valeo voor montage achteraf, verenigt twee bedrijfstakken: de verkoop van vervangingsonderdelen aan fabrikanten en de verkoop aan de onafhankelijke distributeurs. De functies marketing en logistiek zijn samengevoegd voor nog betere prestaties. De twee bedrijfstakken behouden onafhankelijke diensten voor de klant om efficiënt in te kunnen springen op de specifieke behoeften van de onafhankelijke distributie en de fabrikanten. Valeo Service is verantwoordelijk voor 18% van de totale omzet van de groep. Valeo Service heeft als missie de klanten van de markt voor montage achteraf een uitgebreid assortiment en hoogwaardige diensten (catalogi, marketingmiddelen, training en diagnosegereedschap) aan te bieden. Het doel is om de garagehouder de mogelijkheden te geven om nog efficiënter te zijn en hem te helpen het groeiende belang van technologie in alle auto's te begrijpen.

Assortiment Valeo

Valeo produceert producten voor airconditioning, belichting, brandstofmanagement, koelingen, remmen, startsystemen en nog veel meer. Ze bedekken nog net niet elk onderdeel wat in een auto zit. Het bijzondere aan dit merk is dan ook de diversiteit en de uitstekende kwaliteit van elk product wat ze leveren.

Aanbod Valeo producten bij Bogijn

Voor onderdelen als brandstoffilters, brandstoftanks, compressoren, condensators en cilinders zult u bij ons zeker slagen. Het aanbod is zo groot dat er onderdelen voor elk automerk in ons assortiment zitten. U kunt dit zelf snel checken door middel van een kentekencheck. Voer het kenteken van uw auto in en bekijk de mogelijkheden.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Valeo. Zie hieronder het complete Valeo assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Airconditioning, airco

Airconditioning, airco, universeel

Automatische aandrijving

Belichting, Universeel

Brandstofmanagement

Carrosserie

Chemische produkten

Comfortsysteem

Comfortsysteem, universeel

Dynamo

Elektrische universele delen

Gloeisysteem

Instrumenten

Instrumenten, universeel

Interieur

Koeling

Koplampreiniging

Koppeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Ontstekingssysteem

Remmen

Ruitenreiniging

Signaal, universeel

Signalisatie

Smering

Startsysteem

Uitlaatgasrecirculatie

Veiligheidsysteem, universeel

Veiligheidsystemen

Vergrendelsysteem

Vering / demping

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Verwarming/ventilatie, universeel

Werkplaatsapparatuur

Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT