VDO

VDO Auto Onderdelen

VDO is een handelsmerk van Continental, de bekende fabrikant van banden, remsystemen en andere voertuigonderdelen van premium kwaliteit. Deze multinational heeft in 2018 een jaarlijkse omzet van zo’n 44 miljard euro behaald. Deze grote score kwam deels tot stand door de geweldige verkopen dochtermerk VDO. Tegenwoordig zijn ze al in meer dan 60 landen actief. Ze blijven zoeken naar technologieën en services die zorgen voor duurzame verbintenis tussen de mensen en hun producten (auto’s).

Deze fabrikant behoort tot ‘s werelds tien grootste. Vandaag heeft het vestigingen in 34 landen internationaal en meer dan 140 divisies. Ondanks de registratie van het bedrijf in de Verenigde Staten, bevindt het hoofdkantoor zich in Duitsland.

VDO heeft het ISO 9001 certificaat, wat gaat over kwaliteitsmanagement. Over de kwaliteit van de producten valt dus in principe nooit te twijfelen. Ook als wij onze klanten mogen geloven. VDO is voor veel professionals ook de eerste keus. 

Assortiment VDO

De grootste productgroepen uit het assortiment zijn onder andere ventilatoren, brandstofsystemen, sensoren, ruitensproeier pompen, koplampsproeier pompen, bandenspanning sensoren en centrale deurvergrendeling motors. VDO producten staan bekend om hun grote weerbaarheid tegen extreme temperaturen en lange levensduur. 

Het merk levert originele producten en aftermarket producten. Vandaag de dag levert VDO onderdelen van haar productielijnen aan de grootste automerken. Onder andere BMW, Volkswagen, Ford, Peugeot, Citroën, Honda en Fiat.

Aanbod bij Bogijn Automotive

Wij bieden een heel breed scala aan producten van dit merk. Sensoren voor snelheid, temperatuur en toerentallen, enorm veel keus aan brandstofmanagement artikelen, koeling artikelen en nog veel meer. Veel van de producten zijn universeel en kunnen voor meerdere grote automerken gebruikt worden. Bij alle producten staat vermeld voor welke automerken en types ze geschikt zijn. Check op onze site snel en eenvoudig of er voor uw auto producten binnen ons aanbod zitten. Vul uw kenteken in en gelijk worden er passende onderdelen weergegeven.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van VDO. Zie hieronder het complete VDO assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Comfortsysteem, universeel

Deurvergrendeling, universeel

Elektrische universele delen

Instrumenten

Instrumenten, universeel

Koeling

Koplampreiniging

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Ontstekingssysteem

Pneumatisch systeem

Remmen

Ruitenreiniging

Signalisatie

Smering

Snelheidwaarschuwingsysteem

Standaard onderdelen

Startsysteem

Uitlaatgasrecirculatie

Veiligheidsysteem, universeel

Vergrendelsysteem

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Werkplaatsapparatuur

Wielen

Laagste prijsgarantie

Vindt u het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijgt u het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT