Onderdelen TOYOTA IQ (_J1_)

De Toyota iQ is een stad auto voor het eerst aan het publiek getoond op de maart 2008 Geneva Auto Show, met de Japanse verkoop in oktober 2008 en Europese verkoop te zijn begonnen in januari 2009. De productie iQ volgde een concept car gepresenteerd op de 2007 Frankfurt Auto Show. Een Noord-Amerikaanse versie van de iQ, gebrandmerkt als de Scion iQ, werd uitgebracht in de VS begin in oktober 2011 met de West Coast staten en Canada in 2012. De leveringen van een all-elektrische versie met een bereik van 80 km (50 km) begon in de VS in maart 2013. Productie van de Scion iQ EV (Toyota eQ in Japan) zal worden beperkt tot 100 eenheden voor speciaal gebruik vloot in Japan en autodelen demonstratieprojecten US.

Meer informatie over TOYOTA IQ (_J1_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info