Onderdelen CHEVROLET S10 Pick Up

De Chevrolet S-10 is een compacte pick-up truck van de Chevrolet merk van General Motors. Het was de eerste compacte pick-up van de drie grote Amerikaanse autofabrikanten. Toen voor het eerst werd geïntroduceerd in 1982, werd de GMC versie bekend als de S-15 en later omgedoopt tot de GMC Sonoma. Een high-performance versie werd uitgebracht in 1991 en kreeg de naam van GMC Syclone. De pick-up werd ook verkocht door Isuzu als de Hombre van 1996 tot 2000, maar werd pas in Noord-Amerika verkocht. Er was ook een SUV-versie, de Chevrolet S-10 Blazer / GMC S-15 Jimmy. Een elektrische versie werd verhuurd als een wagenpark in 1997 en 1998. Samen zijn deze pickups vaak aangeduid als de S-serie.

Meer informatie over CHEVROLET S10 Pick Up >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info