Onderdelen CHEVROLET ZAFIRA (F75)

De Opel Zafira is een compacte MPV geproduceerd door KPK en Opel, een dochteronderneming van General Motors. De Zafira wordt gebrandmerkt als Opel, Vauxhall, Holden en Chevrolet, afhankelijk van de markt. In Japan werd de Zafira verkocht als Subaru Traviq. Het werd ontworpen Indonesië met de naam van de KPK Grobak en Chevrolet Zafira.The Zafira heeft zeven zitplaatsen staan ​​opgesteld in 3 rijen, de achterste rij van die weg kan gemakkelijk worden opgevouwen om meer ruimte te creëren, individueel of samen. Op het moment van de introductie, werd dit revolutionaire beschouwd, met de meeste vergelijkbare auto ter extra stoelen fysiek verwijderd uit het voertuig indien niet nodig. Het systeem werd genoemd Flex 7. Echter oudere vergelijkbare voertuigen inclusief een soortgelijk systeem, bijvoorbeeld de 2e generatie Mitsubishi Space Wagon.

Meer informatie over CHEVROLET ZAFIRA (F75) >>

Model
bouwjaar
04 2001 - 07 2012

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info