Onderdelen CHEVROLET VOLT

De Chevrolet Volt is een plug-in hybride elektrische voertuigen geproduceerd door General Motors, ook verkocht als de Holden Volt in Australië en Nieuw-Zeeland. Met een andere styling het wordt verkocht als de Opel Ampera in het Verenigd Koninkrijk en als de Opel Ampera in de rest van Europa. De verkoop van de 2011 Chevrolet Volt begonnen in de VS medio december 2010, gevolgd door verschillende Europese landen en andere internationale markten in 2011. Vanaf medio 2014 zijn de Volt en Ampera modellen wereldwijde verkoop van meer dan 75.000 eenheden gecombineerd. De VS is de belangrijkste markt met meer dan 63.000 Chevrolet Volt sinds de introductie in 2010 tot en met juni 2014 afgeleverd.

Meer informatie over CHEVROLET VOLT >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info