Onderdelen DACIA SOLENZA (B41_)

De Dacia Solenza is een auto die in 2003 door de Roemeense autofabrikant Dacia werd gelanceerd. Het gaat om het eerste model van Dacia dat sinds de afkoop van het merk door Renault werd gelanceerd. De Solenza heeft de basis van de Dacia SuperNova, die zelf op de Renault 9 is gebaseerd, en uitgerust is met motoren en moderne versnellingsbakken van Renault. Zij was sinds 2004 ook met een dieselmotor van Renault verkrijgbaar. Deze auto werd, in de hoogste versie van het model (met airconditioning, elektrische ruiten, airbag en cd-speler), verkocht voor een prijs van rond de €6.000. Het antiblokkeersysteem was niet beschikbaar. De productie van de Solenza is gestopt in maart 2005, waarna de Dacia Logan haar plaats innam.

Meer informatie over DACIA SOLENZA (B41_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info