Onderdelen HYUNDAI LANTRA II Stationwagen (J-2)

De Hyundai Lantra is tot de zomer van 2000 gebouwd door het najaar van 1990 model personenauto van de lagere middenklasse van de Zuid-Koreaanse fabrikant Hyundai. Het werd medio 1991 geïntroduceerd in Duitsland en was een van de vier eerste Hyundai automodellen die werden aangeboden met de komst van Hyundai op de Duitse markt. Van Hyundai Lantra was er in de eerste generatie slechts een vierdeurs sedan. In de herfst van 1995 was echter een verandering van model, werd aangeboden door het begin van 1996, de eerste keer dat een stationwagon. Eind 1998 werd de Lantra echt schoonmaken van een facelift.

Meer informatie over HYUNDAI LANTRA II Stationwagen (J-2) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info