Onderdelen ISUZU GEMINI Sedan

De Isuzu Gemini was een subcompact auto die werd geproduceerd door de Japanse automaker Isuzu 1974-2000. Dezelfde basisproduct werd gebouwd en / of verkocht onder verschillende andere namen, soms door andere merken General Motors, in verschillende markten over de hele wereld. Terwijl de eerste generatie was van een achterwielaandrijving ontwerp, latere versies waren allemaal voorwielaandrijving. De laatste twee generaties waren niet meer dan-badge engineered Honda Domani tot 2000.

Meer informatie over ISUZU GEMINI Sedan >>

Model
bouwjaar
01 1990 - 12 1993
01 1990 - 12 1993
01 1990 - 12 1993

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info