Onderdelen FERRARI 550 BARCHETTA

De Ferrari 550 Maranello en 550 Barchetta Pininfarina (type F133) zijn 2-zits grandtourers gebouwd door Ferrari. Geïntroduceerd in 1996, de 550 was een chique motor voorin V12 coupe van de soort niet meer gezien sinds de Daytona. Hij deelde zijn platform en 5.5 L (5474 cc) motor met de 2 +2 456 (Engine Code: F133), maar werd gepositioneerd als het bedrijf de hoogste-end model. De auto gebruikt een transaxle lay-out, met de 6-speed handgeschakelde versnellingsbak gelegen aan de achterzijde, in lijn met de aangedreven wielen. Het modelnummer verwijst naar de totale cilinderinhoud (5,5 liter) en de modelnaam van Maranello verwijst naar de stad waar het hoofdkwartier van Ferrari zijn gevestigd.

Meer informatie over FERRARI 550 BARCHETTA >>

Model
bouwjaar
10 2000 - 01 2005

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info