Onderdelen FERRARI SUPERAMERICA

De Ferrari Superamerica is de open variant van de Ferrari 575M Maranello. Ook van de Ferrari 550 Maranello was al eens een open variant, namelijk de 550 Barchetta. Is de 575M (van modificata) slechts een verbeterde versie van de 550 Maranello en zijn de uiterlijke verschillen klein, de Superamerica lijkt maar weinig op de 550 Barchetta. De oude spyder had nog een conservatieve dak constructie, de nieuwe heeft een zogenoemd Revocromico dak. Dit dak, gepatenteerd door Fioravanti, is enig in zijn soort. Het principe is simpel: Het glazen dak schaniert bij de c-stijl waardoor het dak in open toestand plat achterop de kofferbak ligt. Het is dus ook niet een echte spyder, maar meer een bijzonder soort targa.

Meer informatie over FERRARI SUPERAMERICA >>

Model
bouwjaar
01 2005 - 04 2006

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info