Onderdelen LAMBORGHINI REVENTON

De Lamborghini Reventón is een mid-engine sportwagen die debuteerde op de 2007 Frankfurt Motor Show. Het was de duurste Lamborghini road auto totdat de Lamborghini Veneno werd gelanceerd, kost twee miljoen dollar. Zijn topsnelheid is opgenomen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten op 221 mijl per uur (355,7 km / h). Het officiële persbericht verklaarde dat slechts 20 auto's zouden worden verkocht aan het publiek, met een extra auto (gemarkeerd als 00/20) geproduceerd voor de Lamborghini Museum. Hoewel de eerste geruchten aangegeven het totale aantal zou eigenlijk 100, elk Reventón is gestempeld met het getal in de reeks van 20 tussen de stoelen van de bestuurder en passagier.

Meer informatie over LAMBORGHINI REVENTON >>

Model
bouwjaar
09 2007 - 03 2009

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info