Onderdelen MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W164)

In 1999 begon de ontwikkeling op een opvolger van de W163 begon onder de codenaam "W164" en overspannen een periode van 6 jaar. Tegen het einde van 2001, de production design gestyled door Steve Mattin onder Peter Pfeiffer werd gekozen en door het bestuur goedgekeurd in 2002. Het ontwerp patenten werden op 10 juni 2003 ingediend in Duitsland, en in de VS op 25 juli. Prototype test werd uitgevoerd gedurende 2003 en 2004, met de conclusie in het begin van 2005. de vernieuwde M-klasse (chassis naam W164) werd in april 2005 geïntroduceerd als een 2006 model na een vertoning op de North American International Auto Show in januari. Het was bijna geheel nieuw, met een meer sportieve, aerodynamische look-de luchtweerstandscoëfficiënt daalt tot 0,34. Mercedes-Benz heeft ook de nieuwe M-Klasse grotere, van 150 mm langer dan het eerste model. De M-Klasse werd uitgeroepen tot "Best New Sport Utility Vehicle" in de 2006 Canadese Auto van het Jaar awards.

Meer informatie over MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W164) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info