Onderdelen MITSUBISHI SPACE RUNNER MPV (N1_W, N2_W)

De eerste RVR, introduceerde februari 1991, is een compacte MPV, geproduceerd tussen 1991 en 2002 was. Het bekend als de Mitsubishi Space Runner in Europa en Mitsubishi Expo LRV in de Verenigde Staten, terwijl de exportmarkten in Azië en Oceanië gebruikte de Japanse naam markt . De RVR is ook verkocht door Chrysler als de Dodge / Plymouth Colt Wagon en Eagle Summit Wagon gevangen invoer in Noord-Amerika. Zijn "grote wagon" verschijning weerspiegelde een populaire verschijning die genade gevonden bij vele internationale fabrikanten, die hun begin kan traceren de 1978 concept car Lancia Megagamma.

Meer informatie over MITSUBISHI SPACE RUNNER (N1_W, N2_W) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info