Onderdelen NISSAN 300ZX (Z32)

300ZX is de naam gegeven, in grote delen van de wereld, om de "Z31" en "Z32" generaties van Nissan Z sportwagen. Net als alle andere versies van de Z-Car, werd het verkocht in Japan als de Fairlady Z, ongeacht het model jaar. Verkocht op de Japanse markt exclusief bij Nissan Bluebird Vestigingen van 1983 tot en met 2000 en in de Verenigde Staten van 1984 tot 1996, de naam 300ZX volgde de numerieke conventie gestart met de 240Z, naar voren gebracht door Yutaka Katayama, de oorspronkelijke president van Nissan Motors USA . De "X"-aanduiding had debuteerde met de vorige generatie Z auto, de 280ZX, om de aanwezigheid van luxe en comfort georiënteerde functies betekenen. De Z31 model van 1983 tot 1989 was de meer populaire model, met meer dan 100.000 meer units verkocht dan de Z32. De Z31 had de oude S30 prijsstelling van een betaalbare sportwagen voor de middenklasse gevolgd, maar de Z32 300ZX veranderde dat. Hoewel het werd geprezen door critici en journalisten tijdens zijn leven voor zijn prestaties, styling, comfort en gebruik van technologie, werd het ooit duurdere elk model jaar, te beschadigen verkoop.

Meer informatie over NISSAN 300ZX (Z32) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info