Onderdelen NISSAN SENTRA V (B15)

De Nissan Sentra is een compacte auto die door automaker Nissan Motors en is over het algemeen een rebadged export versie van de Japanse Nissan Sunny. De "Nissan Sentra" naambord wordt niet gebruikt in Japan. In de Verenigde Staten, de Sentra is momenteel als compacte auto van Nissan en de prijzen variëren van $ 16.430 voor het basismodel tot $ 24.000 voor een geladen top-of-the-line Sentra. Terwijl de vorige Sentras subcompact auto's waren, is de Sentra gegroeid door de jaren heen, en nu de Nissan Versa de Sentra heeft vervangen in het entry-level gebied, maar het is beoordeeld door de US EPA als een mid-size auto als gevolg van de inwendige volume.

Meer informatie over NISSAN SENTRA V (B15) >>

Model
bouwjaar
01 2000 - 08 2006

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info