Onderdelen CADILLAC SEVILLE II (K)

De Cadillac Seville is een luxe auto die werd vervaardigd door de Cadillac Motor Car Division van de Amerikaanse automaker General Motors 1975-2004, als een kleinere top-of-the-line Cadillac. De naam van "de eerste kleine auto Cadillac" werd geselecteerd op een opleving van LaSalle en de GM ontwerpers de voorkeur, LaScala, vooral omdat, merkt GM Marketing Director Gordon Horsburgh, "Het had geen minpunten." De eerste suggestie was in feit Leland, ter ere van de stichter van het merk, maar het werd afgewezen omdat de meeste kopers de verwijzing niet zou krijgen en omdat Henry Leland was ook de oprichter van Cadillac's rivaal Lincoln.

Meer informatie over CADILLAC SEVILLE II (K) >>

Model
bouwjaar
10 1987 - 09 1989
10 1990 - 12 1991
10 1990 - 09 1991

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info