Onderdelen OPEL VIVARO A Bus (X83)

De Opel Vivaro is een middelgrote bestelwagen van Opel, die sinds 2001 geproduceerd wordt. De bestelwagen is een badge-engineeringproject van Renault en General Motors, het moederbedrijf van Opel, voor de merknamen Renault, Opel, Vauxhall (tevens een dochterbedrijf van GM, dat voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland dezelfde types produceert als Opel op het Europese vasteland) en Nissan (sinds 1999 een dochterbedrijf van Renault). De ontwikkeling vond plaats in het Technocentre Renault bij Parijs. GM Manufacturing Luton in Luton (Engeland) produceert de bestelwagen als de Renault Trafic (tweede generatie), de Opel Vivaro en de Vauxhall Vivaro. Nissan produceert het model in Zona Franca (Barcelona) als de Nissan Primastar.

Meer informatie over OPEL VIVARO A Bus (X83) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info