Onderdelen LEXUS LFA (LFA10_)

De Lexus LFA is een tweezits supercar van Lexus. Het is het tweede model in de F marque lijn van de prestaties van voertuigen van Lexus, na de IS F. Drie conceptversies zijn getoond, elk debuteert op de North American International Auto Show met de LF-A aanwijzing als onderdeel van de LF-serie-concept lijn. Na het begin van de ontwikkeling in de vroege jaren 2000 (codenaam P280), de eerste LF-A concept van première in 2005, in 2007 gevolgd door een tweede LF-A met een meer compleet ingerichte interieur en exterieur. De derde versie van de LF-A, een roadster model, in première in 2008. De productie model, handelsmerk LFA, werd getoond op de Tokyo Motor Show in oktober 2009.

Meer informatie over LEXUS LFA (LFA10_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info