Onderdelen LEXUS LX (UZJ100)

De Lexus LX is een full-size luxe sport utility vehicle (SUV) verkocht door Lexus sinds januari 1996 de productie heeft opgenomen in november 1995. Hebben Drie generaties geproduceerd, allemaal sterk gebaseerd op de long-running Toyota Land Cruiser SUV's. De eerste generatie LX 450 begonnen met de productie in 1995 als eerste binnenkomst Lexus 'in de SUV-markt. Zijn opvolger, de LX 470, in première in 1998 en werd geproduceerd tot 2006. De nieuwste, derde generatie, LX 570 debuteerde op de New York International Auto Show in april 2007 als een volledig nieuw ontwerp voor het modeljaar 2008. Het wordt verkocht in Rusland, Brunei, Australië, Nieuw-Zeeland, de Dominicaanse Republiek, China, Indonesië, de Filippijnen, Taiwan, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, waar de bijbehorende Toyota Land Cruiser ook wordt verkocht. De LX is niet beschikbaar in Japan en de rest van de wereld, waar de Toyota Land Cruiser 200 wordt verkocht.

Meer informatie over LEXUS LX (UZJ100) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info