Onderdelen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_)

De Fiat Ducato is een licht bedrijfsvoertuig, ontwikkeld door de Sevel joint venture tussen Fiat en PSA Peugeot Citroën, geproduceerd sinds 1981. Werd ook verkocht als de Citroën C25, Peugeot J5, Alfa Romeo AR6 en Talbot Express voor de eerste generatie, terwijl de tweede en derde generatie werden verkocht als Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer, en als de Ram ProMaster voor de derde generatie VS en Canada markt start in 2013. in Europa wordt geproduceerd in de Sevel Sud fabriek, in Val di Sangro, Italië . Ook is geproduceerd in de fabriek in Sevel Sete Lagoas, Brazilië, bij Karsan fabriek Akçalar, Turkije, op de Lotus fabriek in Iran, bij Chryslerfabriek in Saltillo, Mexico en in de Sollers fatory in Elabuga , Rusland.

Meer informatie over PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info